AppCheck е безплатен инструмент, който осигурява защита срещу разнообразни заплахи от

...
AppCheck е безплатен инструмент, който осигурява защита срещу разнообразни заплахи от
Коментари Харесай

AppCheck Anti-Ransomware 3.1.25.1

AppCheck е безвъзмезден инструмент, който обезпечава отбрана против разнородни закани от ransomware.

Рансъмуер е една от най-актуалните закани, която в последните години аргументи големи вреди на бизнеса, обществени организации и обособени консуматори. Този злоумишлен програмен продукт криптира файловете в компютъра и желае откуп от потребителя, с цел да отключи достъпа до тях.

Приложението предлага самодейна отбрана и възобновяване на развалени файлове вследствие на офанзива на ransomware вирус.

Въпреки че AppCheck Anti-Ransomware включва отбрана в действително време, тя не провокира спорове с други антивируси, които също работят в действително време. Дори се предлага нейното потребление точно като втори пласт – за отбрана от рансъмуер.

В допълнение, програмата пази истинското копие на файл, който преди е бил инфектиран от вируси.

При засичане на опасност, програмата демонстрира изскачащ прозорец в долния десен ъгъл на екрана, изолира рансъмуер сътрудника и го изпраща в карантина, където изчаква ревизия. Потребителят получава информация за времето на разкриване на опасността, вида рансъмуер и пътя до него, с варианти да го изтрие непрекъснато от компютъра или да го възвърне в характерна директория за по-нататъшно проучване. Лиценз: Безплатен (Freeware).
Промени в AppCheck Anti-Ransomware 3.1.25.1: Changed process search algorithm (Resolved system freezing that occur in some environments.) AppCheck information window has been added. (AppCheck Pro for Windows Server)

Изтегли:  (13.1 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР